Ett mycket vanligt missförstånd är att det skulle behöva kosta mycket pengar för att göra det snyggt och fräscht hemma. Sanningen är dock helt annorlunda och man kan få ett helt nytt hem för några simpla hundralappar.

Lösningen på problemet heter naturligtvis kontaktplast, eller dekorationsplast som det också kallas. Plasten tål väta mycket bra och har ett ordentligt och starkt lim på baksidan. Med denna typ av plast kan du inreda allt från fönsterbrädor, arbetsbänkar i kök, tavelramar och egentligen de mesta som du kan komma på. Mönstren finns i form av marmor, trä, sten, guld och mycket mer. Du kan alltså få helt nya fönsterbrädor i den mest exklusiva marmor, utan att behöva betala mer än cirka 80-100 kronor.

Eftersom plasten tål vatten fungerar den mycket bra i kök och badrum. Kontaktplasten kan alltså sättas på kakelplattorna för att förändra utseendet i rummet, eller på spegelskåp, dörrar, golv och mycket mer. Du tar enkelt bort plasten genom att värma upp den med en hårtork och drar sedan bort den bit för bit.

Author johanna
Published
Categories Design interiör
Views 2656

Design Public

youplay