Ett av de mest roliga rum att inreda är troligtvis ett barnrum, oavsett om det handlar om ett rum till ett äldre barn eller till en helt ny familjemedlem. Här kan man låta fantasin flöda på ett helt annat sätt och behöver sällan fundera över om rummet kommer att ha en röd tråd till resterande delar av huset eller lägenheten.

Barn älskar klara färger, inte alla, men de flesta och det är viktigt att barnet trivs bra i sitt rum. Om man inte vill måla eller tapetsera väggarna i barnets favoritfärg, kan man istället använda sig av påslakan, kuddar, små lampor eller häftiga tavlor. Om barnet har någon hobby eller fritidsintresse får rummet mer än gärna fyllas ut med dekorationer och saker som är relaterat till detta.

Det bästa sättet att få ihop ett snyggt barnrum, utan att det ska kännas för plottrigt och stökigt, är att fråga barnet vilken typ av färg som barnet själv skulle vilja ta. Ta sedan denna information och skapa ett rum som ni båda kommer att trivas bra med. Idag sätter sig många barn framför tekniken så fort de kommer hem från förskola eller skola, varför inte göra projektet tillsammans, som en aktivitet?

Author johanna
Published
Categories Design interiör
Views 6450

Design Public

youplay