Att ha en viss klädstil kan gå i samklang med vilken sorts inredning man väljer till sitt hem. I det här inlägget går vi igenom olika klädstilar och hur du kan matcha din klädstil med ditt hem.

Streetstyle

Streetsyle är en sorts klädstil som till skillnad från de flesta andra klädstilar kommer från gatan och inte från modehusen. Streetstyle kan variera beroende på vart i världen vi befinner oss, men det streetstylen har gemensamt är att den kommer från förorterna. Många kopplar streetstyle med hip hop kulturen med deras sportiga kläder som sitter löst på kroppen. Men det kan som sagt variera beroende på trender. En populär webbutik som säljer kläder som passar till street stilen är stayhard. De har förutom kläder en del inredning som kan vara värt att kika på. Du kan utnyttja stayhard rabattkod för att få deras kläder och inredning till ett nedsatt pris. För att inreda ditt hem enligt street stilen ska du tänka på att välja djärv inredning framför vanlig inredning vi ser i inredningstidningar. Du kan välja ut några inredningsdetaljer som sticker ut och matcha dem med din vanliga inredning.

Boho

Boho är en förkortning av ordet bohemisk och är en klädstil som kännetecknas med långa klänningar med utsvängda ärmar. För att inreda med en bohemisk stil kan du välja möbler av rotting, ha många växter, färgglada detaljer och fina mattor som pryder golven.

Business chic

Business chic, eller bara business om du känner igen dig i det bättre är en klädstil som är inspirerad av den klädkod som finns på stora företag. De som klär sig enligt business chic har gärna kostymer eller propra kjolar och ser ständigt ut att vara redo att slänga sig in i ett viktigt möte. För att din inredning ska matcha din klädstil ska du tänka på att ditt hem ska vara organiserat. Satsa på mycket förvaring. Om du har ett hemmakontor är det där du kan gå helt in för inredningsstilen. Det som kännetecknar ett hem som går enligt business klädstilen är att inget ska sticka ut allt för mycket, gärna färger som går enhetligt med varandra.

Navy

De som klär sig enligt klädstilen navy, eller marin som det heter på svenska är inspirerade av havet och de som arbetar där. De bär oftast kläder som går i havets färger och bär gärna överdelar som är randiga tillsammans med ett par chinos. För att din inredning ska gå enligt den marina stilen kan du välja att inreda med färgen mörkblå tillsammans med randiga kuddar, dukar och filtar. De posters eller tavlor du har på väggarna kan även dem följa det marina temat.

Author johanna
Published
Categories Design interiör
Views 1847

Design Public

youplay