Det egna hemmet är en plats för ro, vila och glädje. För att du ska trivas bra i ditt hem är det därför mycket viktigt att du har inrett precis efter den egna smaken. Det finns många inredningstrender som kommer på löpande band, men det betyder inte att du konstant kommer behöva köpa nya möbler eller dekorationer så fort trenderna förändras.

Det absolut viktigaste när du inreder är att du inreder personligt. Ett hem får mer än gärna avspegla personerna som bor där, genom att man väljer konst från sin favoritdesigner eller konstnär, använder de färger som man tycker om eller fyller väggarna med härliga minnen och fotografier.

När det kommer till att inreda personligt finns det inget rätt eller fel. Naturligtvis kan det vara roligt att få tips och inspiration från inredningstrender och olika magasin, men som tidigare nämnts behöver man inte lägga stora summor och byta ut majoriteten av föremålen i hemmet. Det går minst lika bra att fortfarande hålla hemmet stilsäkert, men använda sig av mindre dekorationer, textilier eller mattor för att förändra hela känslan i ett hem. Du väljer själv vad som passar dig och ditt hem!

Author johanna
Published
Categories Design interiör
Views 5678

Design Public

youplay